OSMAN AYDURAN - OKUL MÜDÜRÜ

Mardin´in Mazıdağı ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Mazıdağı Yunus Emre İlkokulu´nda okumuş, liseyi Ergani Anadolu Öğretmen Lisesi´nde bitirip aynı yıl Dicle Üniversitesi/Eğitim Fakültesi/Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği´ni kazanmıştır. 2008´de üniversiteyi bitirip aynı yıl Kızıltepe Şenyurt Lisesi´ne Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak atanmıştır. 6 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 2 yıl görevlendirme ile müdür yardımcılığı görevinde çalışmıştır. 2016´da yöneticilik sınavı yazılı puanıyla Mardin Artuklu Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi´ne kadrolu müdür yardımcılığı olarak atanmıştır. 4 yıl müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2020 yöneticilik sınavı puanıyla Mardin Artuklu İMKB Anadolu Lisesi´ne okul müdürü olarak görevlendirilmiştir. Evli olup halen okuldaki bu görevine devam etmektedir.

(554) 114 8475 Eposta