OKULUMUZDA EĞİTİM KOÇLUĞU SİSTEMİ UYGULANMAKTADIR.

Okulumuz Rehber öğretmeni Emine UZUN, Eğitim koordinatörlerimiz Osman MALAY ve Emrullah ÖZTEMEL koordinatörlüğünde okulumuz öğretmenleri tarafından 12. sınıf öğrencilerimize koçluk yapılmaktadır. Öğrencilere alan seçimlerine göre hazırlanan ders takip çizelgeleri ile eğitim koçluğunun takibi yapılıyor. Hem koordinatörlerimize hem de öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

19.02.2024 90

Okulumuz Rehber öğretmeni Emine UZUN, Eğitim koordinatörlerimiz Osman MALAY ve Emrullah ÖZTEMEL koordinatörlüğünde okulumuz öğretmenleri tarafından 12. sınıf öğrencilerimize koçluk yapılmaktadır. Öğrencilere alan seçimlerine göre hazırlanan ders takip çizelgeleri ile eğitim koçluğunun takibi yapılıyor. Hem koordinatörlerimize hem de öğretmenlerimie teşekkür ederiz.