SINIFLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASINI GERÇEKLEŞTİRDİK

20.03.2024 102

Öğrencilerimiizn kendine güven ve sorumluluk duygularının gelişmesi, toplum içinde kendilerini ifade edebilmeleri, savunma, fikir üretmen ve çözüm bulma yeteneklerinin gelişmesine destek vermek, herhangi bir konuda farklı görüşleri mantık yürütme, tezler, istatistiki bilgilerle savunmak, antitezler üretme yeteneğini geliştirmek amacıyla Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Osman MALAY koordinatörlüğünde sınıflar arası ''Münazara Yarışması'' düzenlendi. Okul müdürümüz Osman AYDURAN'ın öne20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024mle üzerinde durduğu ve destek verdiği yarışmalar keyifli, heyecanlı geçti. Final yarışmasında 10 B sınıfını yenen 11 A sınıfı birinci olmuştur. Yarışmayı organize eden ve emek veren Edebiyat Zümremize ve katılan tüm sınıflara teşekkür eder, birinci olan 11 A sınıfını tebrik ederiz.